{month}
{day}

Kapkodd a lábad! Győrben


2017. március 27-én a Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola látta vendégül és biztosította a helyszínt a „Kapkodd a lábad!”, sor és váltóverseny résztvevői számára.

A megyei döntőn három iskola képviseltette magát:

Csorna- Arany

Győr-Radó

Mosonmagyaróvár-Éltes

A verseny lebonyolításában a kálváriás tanulók segédkeztek, így a versenyt követően tudtuk folytatni érzékenyítő programunkat az intézménybe a sikeresen megrendezett MPN2018 után is.

A három csapat hatalmas elánnal vette magát a küzdelmekbe, látszott, hogy jól felkészültek a versenyszámokból. A felkészítők alapos munkát végeztek és jól forgatták csapataikat ott ahol nagyobb létszámmal érkeztek.

A küzdelmek felénél egy rövid szünetet tartottunk, ahol minden résztvevő ásványvízzel frissíthetett, hogy feltöltődve vághasson neki a hátralévő versenyfeladatoknak. A szenvedély nem lankadt, azonban az utolsó feladatoknál már érezni lehetett a fáradtság jeleit, azonban a sportszerű versenyzést itt sem érhette kritika. A végletekig kiélezett versenyt láthattunk, az utolsó számot követően a minimális különbség alakult ki az első és második helyezett között. Nézzük a végeredményt:

I.                    Radó Tibor EGYMI / Győr:  9 pont

II.                  Arany János EGYMI/ Csorna: 10 pont

III.                Éltes Mátyás /Mosonmagyaróvár: 17 pont 

Az eredményhirdetésen minden résztvevő helyezésének megfelelő érmeket vehetett át, csakúgy, mint kísérő tanáraik és a Húsvét jegyében mindenki egy-egy csoki nyúllal gazdagodott.

A tavaszi versenyeinket a szünet után Sopronban folytatjuk!

Gratulálunk a résztvevőknek!