{month}
{day}

MIKULÁS AZ EGYETEMEN

Mikulás ünnepség

2017. november 27.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar

 

2017. november 27-én a Fogyatékossággal Élők Sportcsoportja (FÉS) előrehozott Mikulás ünnepséget rendezett a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. A rendezvényt megtisztelte Kertész Tamás, az Emberségért Diáksport Egyesület vezetője.

 

A sportfoglalkozással egybekötött rendezvényen a dr. Gönczöl László FÉS sportcsoport vezető irányításával, hosszú évek óta együtt sportoló egészségkárosult gyermekek, fiatalok és felnőttek valamint családtagok vettek részt. A főiskolai hallgatókkal, társadalmi aktívákkal és támogatókkal együtt várták a Mikulás érkezését. A zenét Fehér Tamás mozgássérült sportoló szolgáltatta.

 

Ebben az évben a sportfoglalkozásokon nyújtott kiváló teljesítményéért, kitartóan végzett munkájáért és példamutató magatartásáért Scheidl Miklós kapta a Legkiválóbb FÉS Sportoló címet és a vándorserleget.  

 

A rendezvényen az iskolai csoportok képviselői mellett fellépett a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium művészeti csoportja. A fiatal balett művészek fellépésükkel felejthetetlen élményt nyújtottak valamennyi résztvevőnek. Az ünnepséget a résztvevők vidám közös éneklése és ajándékozása zárta.

  

Győr, 2017. november 30.

 

 

Dr. Gönczöl László s. k.

 FÉS sportcsoport vezető