{month}
{day}

Gy-M-S Megyei Atlétika Diákolimpia

Győr-Moson-Sopron Megyei Atlétika Diákolimpia

Megújult környezetben versenyeztek tanulóink az idei esztendőben. Az Olimpia Sportpark területén folytak az atlétika III.-IV: korcsoportos küzdelmei. Közel 3 hónapja még az EYOF olimpikonjai küzdöttek, most pedig megyénk gyermekei vették birtokba a felújított gyakorló pálya területét.

A versenyen négy nagy intézmény képviseltette magát. A versenyek szakszerű lebonyolításáról, és az eredmények precíz méréséről a hat fős versenybírói gárda gondoskodott. Talán ennek is köszönhetően, illetve az időjárás kegyének – verseny kezdetére felszállt a köd – egy nagyon jó hangulatú versenyt tudtunk megszervezni.

A versenyvégeztével minden sportoló és kísérő egy névre szóló emléklappal gazdagodott, valamint a versenyszámok 1-3 helyezettje érem díjazásban is részesült nemenként.

Az extra meglepetés csak ezután érkezett Fűzy András személyében, aki a CMB CARGO – UNI Győr Női Kosárlabda Klub társadalmi elnöke. Elnök Úr a legnagyobb létszámban résztvevő intézmény számára hozott ajándékot, ami egy Euro-ligás nemzetközi női kosárlabda mérkőzés élő megtekintésére biztosított lehetőséget. A tisztelet jegyek boldog tulajdonosai a Radó Tibor Általános Iskola atlétika versenyen résztvevő tanulói és kísérői lettek. Neki és az összes versenyzőnek és felkészítőiknek gratulálunk és várjuk őket tavasszal. J